Tuvojoties valsts svētkiem, arī mēs nolēmām uzburt svētku sajūtu ne vien sirdīs, bet arī savā klasē.
Praktiskajās nodarbībās „Viesu apkalpošana” galda klāšanai izmantojām sarkanās un baltās krāsas kombināciju – karogkrāsas lentītes, sveces, salvetes un dzērvenes.
Visi kopīgi sastādījām svētku ēdienkarti, lai praktiskajās nodarbībās „Ēdienu gatavošana” pagatavotu svētku maltīti.
Ēdienkarte –
- Kartupeļu un burkānu zupa ar gaļas bumbiņām,
- Cūkgaļas karbonāde, frī kartupeļi, marinētas bietes,
- Miltu buberts ar dzērveņu mērci,
- Ķiršu sulas dzēriens.
Paldies Evai, Armandam, Diandrē un Agnim par atsaucību un darba prieku! 🙂
Skolotāja G. Ūbele