Valsts svētku galda klājums

Tuvojoties valsts svētkiem, arī mēs nolēmām uzburt svētku sajūtu ne vien sirdīs, bet arī savā klasē.

Praktiskajās nodarbībās „Viesu apkalpošana” galda klāšanai izmantojām sarkanās un baltās krāsas kombināciju – karogkrāsas lentītes, sveces, salvetes un dzērvenes.

Visi kopīgi sastādījām svētku ēdienkarti, lai praktiskajās nodarbībās „Ēdienu gatavošana” pagatavotu svētku maltīti.

Ēdienkarte –

  • Kartupeļu un burkānu zupa ar gaļas bumbiņām,
  • Cūkgaļas karbonāde, frī kartupeļi, marinētas bietes,
  • Miltu buberts ar dzērveņu mērci,
  • Ķiršu sulas dzēriens.

Paldies Evai, Armandam, Diandrē un Agnim par atsaucību un darba prieku! 

Skolotāja G. Ūbele